Om te weten

 

WAT?
Elk jaar organiseert Jeugdpastoraal Rupel een samenscholingsweek voor jongeren. Wij maken promotie voor deze week in de scholen die het dichtst bij ons in de buurt liggen maar in principe kan en mag iedereen mee. Deze week valt in de week vlak voor de herfstvakantie.
Met een 20-tal jongeren betrekken we onze lokalen voor een volledige schoolweek. Overdag gaan jullie gewoon naar school om dan na de lesuren richting Aartselaar te rijden.
Jullie worden daar warm onthaald door onze begeleiding die klaarstaat met een vieruurtje.
Na de studietijd eten we gezellig samen.
’s Avonds zorgen we voor een goed gevuld programma. We nemen tijd om bij onszelf stil te staan in de leefgroep om ons dan nog even goed uit te leven tijdens een animatie-activiteit.
We sluiten af in onze stille ruimte om voldoende tot rust te komen voor we ons bedje in kruipen.

WIE?
SSW is voor EN door jongeren. (zie begeleiding)
Je kan mee op SSW als je in het 4e, 5e of 6e middelbaar zit.
LET OP! Er kunnen maar 21 jongeren mee op SSW. Snel zijn is dus de boodschap!
Wij vragen om tijdens SSW buitenschoolse activiteiten te laten vallen. Deze jongeren krijgen dan ook voorrang op de jongeren die nog buiten school en SSW andere activiteiten te doen hebben, mochten er te veel inschrijvingen zijn.

WAAR?
In de lokalen van Jeugdpastoraal Rupel.
Lindenboslaan 2b
2630 Aartselaar

LEEFREGELS
Wij staan ervoor om jullie niet te overladen met regels.
Samenscholingsweek valt en staat met onze belangrijkste leefregel: 
respect voor jezelf en voor elkaar!

WA KOST DA?
Wij vragen voor een volledige week 75 euro per persoon MAAR als je voor 30 september inschrijft krijg je 5 euro korting.
Dit wordt besteed aan eten (3 maaltijden per dag, 4-uurtje en avondhapje), overnachting, douchewagen, eventuele uitstappen en het materiaal dat gebruikt wordt voor de activiteiten.
We voorzien voldoende drank tijdens de week maar voor wie ’s avonds graag nog iets anders drinkt, neemt best een beetje zakgeld mee. Wij voorzien frisdranken aan democratische prijzen.

Wij staan er als Jeugdpastoraal Rupel voor dat iedereen de kans moet krijgen om deze ervaring mee te maken. Als de kostprijs hier een probleem voor vormt, zoeken we graag samen naar een oplossing.
Gelieve dan op voorhand telefonisch contact op te nemen met de eindverantwoordelijke van samenscholingsweek. (zie inschrijvingen)

Design by Philippe made possible with Drupal
You're using a inferior browser maybe you should try Firefox Download Button