Begeleiding

Hier kom je al heel wat te weten over de SSWbegeleidersploeg van 2017!

 

KIM PEETERS
Animatie/Eindcoördinatie

Voor de zoveelste keer zal Kim zich volledig laten gaan in het animeren. Hoe zotter hoe liever! In haar eerste jaar werd ze als nieuweling meteen gedoopt tot de 'lijm van de animatieploeg'! Daarom zijn we heel blij dat ze er elk jaar weer bij is. 

 

NATHALIE LAFERE
Leefgroep

Via tentenkamp leerden we Nathalie kennen, die maar al te graag op woensdagavond kwam rondhangen op JP. Sindsdien is ze hier niet meer weg te slagen.  Dit jaar zal ze weer 1 van de leefgroepen begeleiden! 

 

NATHALIE LOUWET
Animatie

Om het voor iedereen een beetje verwarrend te maken hebben we ervoor gezorgd dat er 2 Nathalies aanwezig zullen zijn op SSW. Gelukkig is er een gemakkelijke manier om ze uit elkaar te houden: één van beide is steeds te vinden in de buurt van Ted de beer. Voor het gemak gebruiken we Ted dan ook als haar bijnaam.

 

JOSIEN SEGERS
Leefgroep

Heb je wat extra enthousiasme nodig? Of een grappige noot? Of gewoon iemand die altijd voor een lach op je gezicht kan zorgen? Dan ben je bij Josien aan het juiste adres!
Enkele jaren geleden was ook zij deelnemer op SSW en ze gaat dit jaar voor de 4de keer mee als begeleiding en dat vinden wij zeer tof!

 

MARIJKE GETTEMAN
Leefgroep

Voor de leerlingen uit OLVI vooral bekend als mevrouw Getteman van het secretariaat, maar op SSW is ze een volbloed leefgroepbegeleiding. Ook zij is nog een deelnemer geweest op SSW en vervoegt sinds dit jaar de begeleidingsploeg.

 

 

KAATJE DE MEESTER
Leefgroep

Kaatje ging vroeger al enkele keren mee op ssw, zowel als deelnemer als als begeleider. Dit jaar zal ze vanuit IJD JP opvolgen en zo komt het dat ze ook terug mee mag op ssw. hiermee is ze heel blij! Zij is altijd te vinden voor een grapje, maar ze kan ook wel serieus zijn. We zijn blij met haar als versterking voor leefgroep.

 

EVELYN VAN DER VELDE
Leefgroep/animatie/eindcoördinatie

Evelyn is een aantal jaren mee geweest als lid en kon er geen genoeg van krijgen. Twee jaar geleden deed ze voor de eerste keer mee met animatie. Vorig jaar deed ze leefgroep. Omdat ze niet kon kiezen dit jaar doet ze beiden.

 

MARIJKE VAN ANTWERPEN
Animatie

Marijke is 2 keer mee geweest als lid en was dolenthousiast toen we haar ook als leiding vroegen. Ze gaat dit jaar voor de 2de keer het animatieteam versterken.

 

JANNE SEGERS
Animatie

Is 1 jaar mee geweest als lid en was daarna ook niet meer van JP weg te slaan. Zij staat bekend als een enthousiast en heel actieve begeleiding en we zijn blij dat ze ook dit jaar weer aanwezig is bij animatie.

 

ROBBE SIEBENS
Animatie

Robbe wou in zijn eerste jaar leiding op JP al mee als begeleiding voor SSW. En na 1 jaar als lid waar hij absoluut geen spijt van heeft zijn zijn dromen waargemaakt en is hij nu mee als begeleider van animatie. We zijn zeer blij met deze aanwinst en hopen dat hij nog vele jaren meegaat.

 

BART ROSCAM

Animatie

Barry zal de animatie versterken. Met zijn enthousiasme zijn we zeker dat dit goed zal komen. Hij gaat voor de eerste keer mee op SSW dus voor hem is het dan ook inneens een ervaring rijker. 

Design by Philippe made possible with Drupal
You're using a inferior browser maybe you should try Firefox Download Button